onsdag den 10. juli 2013

Ugen der gik.

Det har været en helt crazy uge for mit vedkommende.

Forrige frredag holdte jeg studentergilde for familie og venner. der fik jeg nogle dejlige gaver og hyggede mig ekstremt meget.


Søndagen efter var jeg på vogntur. Det er uden tvivl det vildeste jeg nogensinde har oplevet! Vi kørte i 13 timer og det er lige før at vi stort set kom hele sjælland rundt. Vi var simpelhent så vidt omkring. Vi sluttede i Hvidovre til en dejlig sidste fest med klassen.
Dagen efter stod den på Roskilde Festival, med en vagt på 8 timer ... meeen vi kom igennem det, og jeg havde en fantastisk festival, dog med lidt ture frem og tilbage.


Onsdag skulle jeg hjem et smut til køreprøve og SÅ BLEV DET ENDELIG MIN TUR! Efter et godt 10 måneders forløb med teori, køretimer og køreprøve, så fik  jeg endelig det sk*de kørekort. Det er virkelig rart endelig at være færdig, men noget af det dejligste, er ikke hele tiden at skulle høre på sin familie spørge "nå, hvornår skal du så op til køreprøve??" DONE.
Lørdag havde jeg min første vagt på Ølgod på Bakken, og det gik rigtig fint. Søndag tilbage til Roskilde til en sidste vagt mandag morgen.

Nu er jeg hjemme og lader op til USA på mandag, hvor turen først står på New York og derefter Miami. Jeg kan på ingen måde vente!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar