lørdag den 22. september 2012

Weeeekeeeeend

Det her bliver altså en blog, hvor der sjælendt kommer indlæg .. der kommer indlæg når jeg kan overskue at skrive :-)

Igår stod aftenen på min babyboos familiefødselsdag, selvom det er 6 måneder siden, hun blev 18 år. Det var super hyggeligt og der blev spist en masse mad. Lækker mad!


Forrige fredag var jeg ude og bowle med nogle af de bedste drenge og de dejligste piger, hvorefter vi ramte byen. Det var virkelig en god aften. Man har bare de byture der går super godt. Vi endte på A-Bar selvom drengene egentlig ikke gad, men de overgav sig ;-)  Kom på 3. pladsen i bowling, hæhæhæ.


Dagen efter, skulle jeg til 18 års hos en god veninde. Også en rigtig fed aften! Jeg kom ved en 23 tiden, da jeg var syg og lige skulle have sovet ud. Vi endte med at blive de sidste der gik, ved en 6 tiden. Der blev scoret! Det gjorde der fakstisk også dagen før, på A-Bar, men det var en jeg kendte i forvejen, som jeg havde scoret i forvejen og var blevet lidt mobbet med .. fordi han gik ud brækkede sig direkte efter .. flovt. men han er pææææn og jeg var fuuuuld. I det hele taget en rigtig god weekend med nogle rigtig dejlige mennesker. 


Hahahaha dør.


En veninde og jeg, var statister til Danish Dynamite, hvis der er nogle af jer der har set det. (bliver sendt på Zulu) og det var simpelhent så sjovt. Det var meningen at vi skulle være gæster på en elegant restaurant, men de skulle åbenbart bruge en tjener til at betjene hovedrollen og det ville de gerne have at jeg blev. Så lille røv nervøse mig, gik fra at skulle sidde i baggrunde og æde, til at skulle snakke og betjene hovedrollerne. Jeg kan godt sige med det samme, jeg skal ikke være skuespiller. Tror faktisk man kan se min røv i klippene. 
Well, for at være med i det her, fik vi et gavekort på 100 kr. og en "unik gave" fra Danish Dynamite. Den har jeg så modtaget med posten idag, og seeee hvor fin den er -.- (kæft hvor er den grim)
I aften tager jeg i Tivoli med nogle venner, måske rammer vi byen senere, hvem ved. 
Næste lørdag holder en af mine bedste veninder 18 års (puha, sikke mange 18 års) og det glæder jeg mig super meget til! Specielt fordi jeg ved hun er en partykiller og så kommer der så mange dejlige mennesker :-) 
 Gooooood lørdag!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar