mandag den 16. januar 2012

Har ikke været den bedste..

.. til at blogge her på det sidste. Jeg har ikke rigtig haft overskud. Meeeen, det er slut nu ;-)

Jeg har længe ville have en tatovering og nu har jeg endelig "fået lov" at få lavet en når jeg bliver 18 og ja, jeg ved godt at når jeg er 18 så bestemmer jeg selv og alt det der men mine forældre har simpelhent været så meget imod det at jeg ikke ville nænne at gøre det.
For at jeg har en nogenlunde idé om hvad jeg helt præcist vil have lavet, så har jeg prøvet mig frem med kuglepennen ;-)


Den skal nødvendigvis ikke sidde lige præcis dér og den skal nok være en lille smule mindre og så selvfølgelig tegnes meget pænere :-)

Uha, jeg er blevet inviteret i biffen imorgen af en rigtig sød én og ad hvor er de sommerfugle på vej ind i min mave! Ikke rart .. Jeg håber at det kommer til at gå godt :-) Og så håber jeg at han ikke læser det her for det kunne være riiiigtig pinligt .. men ok, som om jeg ikke har lavet pinlige ting nok foran ham. Jeg kunne skrive en masse sukkersøde ting lige nu men jeg tør ikke tage chancen ;-)

Jeg havde et rigtig godt nytår sammen med min bedste veninde. Vi spiste hos min familie og tog videre over til nogle venner efter maden.


SKAL-MED-TIL-ED-SHEERAN-KONCERT-ELLERS-DØD-CAMILLA.

Ellers har jeg det sku egentlig fucking fantastisk. 
3 kommentarer: