torsdag den 26. april 2012

Oh happy weekend!

Søde venner.

Som nogle ved, så havde jeg fødselsdag sidste mandag og det blev fejret med venner og familie.

Formiddagen stod på Jensen's Bøfhus sammen med mine 2 bedste veninder. Efter Jensen's tog jeg og C hjem til mig, hvor min familie ventede med gaver og frugt, mmmhhh.
I gave fik jeg et kørekort, en rigtig dejlig ring, en halskæde, en masse slik og så fik jeg min børneopsparing. Min mor havde pakket mine gaver ind i lilla, hvilket er min yndlingsfarve og så havde hun lavet jordbær med chokolade. Mums!

Den fine ring jeg fik.

Om aftenen tog jeg på Out Of Juice (off course..) med 4 tøser hvor vi hyggede os rigtig meget. En ekstra bonus var at ham den VIRKELIG lækre bartender var på arbejde heeeele natten. De var så søde at sætte fødselsdagssang på og give mig en dejlig stor drink med stjernekaster i. Det er sku noget der rykker.

Sidste weekend var nu heller ikke noget at klage over. Nu er jeg jo blevet 18, så nu skal der rigtig festes igennem! 

Fredag tog M og jeg i byen. Vi startede på juicen hvor vi sad en times tid og drak et par drinks. Vi fik også lige et medlemskort med hjem.

Senere tog vi på Cheap på Nørregade, hvor vi sad i baren i 3 timers tid. En af bartenderne var super sjov, så han spurgte om ikkejeg ville gifte mig med ham, og selvfølgelig ville jeg da det! Derfra og hver gang han betjente nogle nye kunder, så skulle han da lige præsentere dem for mig. Peter(fra paradise, uuuuh) kom hen til os med 10 drinks og sagde "det er fra Thomas!"(ham jeg blev gift med) og så drak vi ellers med de to. Peter flirtede ret meget med min veninde og det er skide sjovt, fordi hun er helt væk i ham så hun bliver helt op at køre. 

Ved 23 tiden tog vi så videre på A-bar hvor vi mødtes med nogle af Ms venner. Der sad vi ca. 3 timer hvor vi dansede og hyggede. 

Så tog vi tilbage på Cheap (det blev jeg altså nødt til..), hvor vi igen kom op i baren. Vi var godt fulde og dansede som nogle af de eneste i baren mens vi drak videre. Da stedet var ved at lukke, kom der en gut hen som arbejdede der, som vi åbenbart havde snakket lidt med, og spurgte om vi ikke ville med op og sidde efter lukketid sammen med nogle af de andre der arbejdede der. Det ville da super gerne men vi var ekstremt trætte så efter 10 min. måtte vi gå hjem.

Me and my husbaaand. Vi spiller ret meget på den.
Folk tror vi er sindssyge. 


Skide fed tur! Idag sad jeg i toget på facebook, og så dukker det en anmodning op fra Peter. jeeesus, jeg gik lidt amok. ved godt jeg er sær .. hej. Næste gang jeg dumper ind på Cheap igen, bliver d. 3 maj og det bliver goooodt. 

Lørdag var jeg til Galla på min skole. Sikke mange smukke mennesker. Der blev lige brugt 500 kr. i baren. Av min arm!

Vi ses peeps. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar