lørdag den 29. oktober 2011

JUST ANOTHER FRIDAY NIGHT

Fredagscafé, må du brænde op i helvede. Ender altid ud i lort når der er fredagscafé på skolen, hvilket der var igår men det snakker vi om på et andet tidspunkt .. 
Efter café tog K, M og jeg på Out Of Juice. Bartenderen fra i sidste uge kom faktisk ned og hilste! og han havde peanuts med ;-) Det havde jeg ikke regnet med .. nå men aftenen endte ud med at M og jeg blev dødeligt uvenner og M fik stjålet sin computer :-( Vi er dog blevet venner igen. Vi blev enige om at det bare var fuldesnak, hvilket det nok også var .. 


Kender i det, at hver gang i ser en bestemt person, så rødmer i for sindsygt? well, det kender jeg alt til, og jeg hader det som pesten. Der er ikke følelser med i det, overhovedet, men der har bare været de her virkelig flove situationer. Can't help it. 


Jeg fandt forresten et blogindlæg på blog.dk, som jeg synes er mega godt skrevet. 


"De unge føler sig syge, når de går i byen. Og drikker sig ihjel, til de rammer jorden som et lyn. Vandre ung og dum, igennem gaden. Med et sløret syn. Billedet i deres øjne, ruller som et gammelt fjernsyn. Tar' i byen fredag aften, og fester hele natten ud. Og er først ædru søndag , med en konto i underskud. Det er først når det går rigtigt skidt at de tror på gud. Vandre rundt i tanker, om de nu ser rigtig ud. De sir' de ikke tror på gud, men slutter med et amen. Deres aften bøn hængene ud af vinduets kammen.
Kigger sig i spejdet, og tænker på deres udscene. Kigger op i mod stjernerne og håber at de bliver en. De unges levevej hedder kig ind og se og hør. Så de sniffer coke, for det er jo det deres idoler gør. De tror det hele bare er en dans på røde roser, men det ender med ar i armen. Og en blodig bruser.
Lad være at piv, nu er du i nattelivet. Du er på dine egne ben, din egen scene. Du har fået alt du kunne tænk dig, nu det dit fald, der er ingen til at gribe dig.
12 år pige der har puder, og mascara. Begyndte et liv med sprut, og sex før hun var klar. Ejer alting, for hun er født med en rig far. Kender ikke en fortjeneste. Det hele er en fri bar. Ingen tilfældige smykker, ikke noget billigt pis. Det skal være D&G. Præcis som venindernes.
Hun har alt, for far han har mange penge. Før legede hun med barbie, nu er vil hun selv være en. Hun vil ikke have blege ben, så hun bruger mange penge. Uden vidne om at solarie, stille og roligt dræber hende. Et tips fra hendes veninde, nu skal hun være fest klar. Og sommerbrun til fyrens fest, selvom det er november. Og tiden den står stille når hun ikke får taget billeder, ingen nedren billeder, så festen bliver vildere. Og hun tar en bane, som hun tager en shot. Og skulle have vågnet op næste dag. Men hun havde det ikke godt nok."Intet billede idag .. fordi .. i det her tilfælde siger 1000 ord mere end ét billede. (ja, ved godt man plejer at sige det omvendt ..)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar