fredag den 5. november 2010

ABERCROMBIE & FITCH DAY.

My new favorite brand! Hold da helt k*ft hvor er det noget fedt tøj! og shiiaaatt nogle smukke mennesker! Jeg har aldrig set så mange ultra smukke mennesker på et sted. Hvis du er vild med mavemuskler og smukke fyre, SÅ TAG DER IND! De har lige åbnet en butik på strøget. 


Vi fik taget billeder med 3 forskellige fyre - én af dem var rigtig model og de to andre var hus-modeller, men det gør dem slet ikke grimmere end de rigtige modeller! 
Ham her var heeelt klart den sødeste! og så var han dansker (: 


Faktisk var husmodellerne de sødeste. Vi snakkede en del med 2 af dem, den ene er ham på billedet oven over :D Så gik vi ned og spurgte om vi ikke måtte få taget et billede med dem, og det måtte vi da godt (: Først blev der tager det her .. 

Så gik de ned (de hørte til på underetagen) og der skulle vi også ned fordi nogle af vores venner var der, og så viste jeg ham (ham den hvide (;) at han så ret sjov ud og det synes han også selv, og så spurgte han om vi ikke ville have taget et nyt, og det er så det første billede jeg har lagt ind :) Ham den mørke er fra New Zealand, og han snakkede lidt dansk, så vi fik ham til at sige "juleøl". Det gik så mindre godt, hahaha :D

Vi fik også taget et billede med den rigtige model .. 

Han var også dansker :D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar