onsdag den 13. oktober 2010

Trist dag ..

Nej hvor havde jeg en mærkelig dag igår. Rigtig dejlig aften med nathalie da hun fik lavet sin tattoo og nej hvor blev den fin! (men hold da op det så smertefuldt ud! .. og min hånd gjorde da også ret ondt efter hun havde klemt den ..) billedet er ret dårligt, men det er dén - halvt færdig :)

Så kom jeg hjem og fik af vide at min virkelig gode ven ikke skal flytte til jylland alligevel. Jaaa! så blev jeg glad :) men så sagde han at han flytter gym efter ferien, øv :( Han er en af de sødeste mennesker jeg kender, så det er ret ærgeligt synes jeg. Men nu har jeg lovet ham ikke at være trist så ..  

.. MÅ SE POSITIVT! .. men det ret svært .. især når man har en klovn i sin gruppe i skolen.. okay, jeg burde nok ikke skrive det her, men jeg gør det altså alligevel. 
IGEN idag kommer hun først kl. 12 og laver NADA, og det er efter vi har ringet til hende 3 gange uden held. Hun vil så gå en halv time før vi har fri, men det kan hun godt glemme. Hun blev bedt om at blive siddende til vi andre var gået :) 

- Smil til verden og verden smiler til dig :) - kæft noget lort at lukke ud .. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar